København & Greve
ch@planctraining.dk
CASE

“Jeg har altid været fysisk aktiv og trænet regelæssigt, men jeg var gået i stå…” 

LOUISES HISTORIE OG OPLEVELSE

Mit forløb med Carina startede i foråret 2017, hvor jeg besluttede mig for at starte op med en personlig træner for en kortere periode. Jeg har altid været fysisk aktiv og trænet regelmæssigt, men jeg var gået i stå, havde ingen motivation eller træningsglæde, og hver en træning føltes derfor som en pligt. Jeg havde ikke et ønske om vægttab, men om at blive udfordret, inspireret og om at finde glæden ved træning frem igen. Og så selvfølgelig rykke mig det ekstra stykke som jeg havde svært ved at presse mig selv til…

Fortsættelse: 

D
et forstod Carina meget hurtigt, og tilpassede træningen efter det. Hun introducerede mig for styrketræning, som jeg aldrig rigtig har bevæget mig ud i før, og jeg fandt ud af, hvor sjovt og effektivt det er. Da mit ønske til træningen var, at den skulle være sjov og udfordrende, var Carina god til at blande alt muligt forskelligt – styrketræning, løb- og pulsintervaller og cirkeltræning, der kombineredes af nye øvelser fra gang til gang. Jeg blev presset, min krop blev stærkere end nogensinde før og frem for alt var hver en træning sjov og tiden fløj afsted. 

Noget af det vigtigste, jeg har taget med mig videre efter forløbet med Carina, er en bedre følelse med og fornemmelse af min krop. Ved at træne med Carina og blive presset fysisk på nye måder, lærte jeg den simpelthen bedre at kende. Hvad den kan og hvor stærk den faktisk er. Yderligere opdagede jeg også, at sundhed for mig i lige så høj grad handler om det mentale som det fysiske. Og at min sundhed derfor ikke er nogle mål og tal på min krop og dens størrelse, men en følelse af velvære, styrke og energi. Det kommer både af sund kost og god træning, men også en bevidsthed om lige præcis min krop og hvad den har brug for.

Forløbet med Carina hjalp mig til at genfinde glæden ved træning, men gav mig også en større forståelse for og bevidsthed om min egen sundhed og krop. Tak! 
– Louise

Louise Otte

Selvstændig